Sleufsilo’s

Belangrijke kenmerken

  • Direct gebruiksklaar
  • Betonsterkteklasse minmaal C 53/65
  • Milieuklasse XA3
  • Zware mechanische belasting
  • Demontabel en verplaatsbaar

Omschrijving

Voor de kuilopslag van gras en maïs. Robuuste elementen met voet, in hoogtes tot 3000 mm. Hoge betonkwaliteit, goed bestand tegen agressieve stoffen.

Kwaliteit

Betonelementen worden in de fabriek onder ideale omstandigheden geproduceerd, waardoor ze ruimschoots voldoen aan de eisen van sterkte- en milieuklasse. Sleufsilowanden van Den Boer beton zorgen voor een optimale waarborg van de kwaliteit van kuilvoer.
De sleufsilo-elementen hebben gladde wanden, zijn maatvast en hebben een betonkwaliteit van ten minste C 53/65, milieuklasse XA 3.

Waterafvoer

Sleufsilo’s worden steeds vaker op afschot geplaatst. Wij leveren elementen met een watersparing van Ø 130 mm in de voetplaat, zodat een goede afvoer van water en voersappen is gegarandeerd.

Fundering

Om verzakken van de zware elementen te voorkomen, is de fundatie zeer belangrijk. De ondergrond dient voldoende draagkracht te hebben en een goed verdicht en vlak zandpakket. Eventueel het zandpakket onder afschot naar de uithaalzijde of naar de zijkant aanleggen voor het opvangen van perssappen in een gootconstructie.

Levering en plaatsing

Direct vanaf de vrachtwagen mogelijk.